Haber

NVIDIA , yeni sanal gerçeklik platformunu tanıttı !

Holodeck VR

NVIDIA , yenilikçi girişimlerine sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik teknolojileri ile devam ediliyor.  NVIDIA yakın zaman önce Holodeck VR platformunu tanıttı.

Holodeck VR ; Sanal gerçeklik laboratuvarı ! 

Sanal gerçeklik teknolojilerine öncelik ve hız veren NVIDIA çok kullanıcılı işbirliği, fotogerçekçi grafikler ve gerçek dünya koşullarını içeren ürününü tanıttı. Holodeck platformu, Epic Games’in Unreal Engine 4 ve VRWorks, DesignWorks ve Game Works paketlerinin versiyonlarına dayanarak hazırlanan melez bir platform olarak karşımıza çıkmakta.

NVIDIA’nın yeni platformu ile tasarımcılar robotlar, insanlar ve nesneler modellenebilecek hatta gerçek zamanlı etkileşime geçmek bile mümkün olacak. Tüketici değil, üretici merkezli bu yaklaşım ile özellikle sanayi de birçok üretim merkezi modellenebilecek. Daha sonra sanal model üzerinde yapılacak incelemeler ile gerekli inceleme ve fizibilite çalışmaları yapılabilecek.

Holodeck VR
Holodeck VR

Teknolojiyi oyun, eğlence, spor ve seyahat alanlarında VR’a öncelik eden NVIDIA hem tüketicilere hem üreticilere hitap ediyor.

 

Comment here