HaberMobil

OnePlus 5T web sayfasında görüntülendi!

Büyük ekranlı OnePlus 5T!

OnePlus 5T her gün yeni bir sızıntı ile haberlerimize konu olmaya devam ediyor. Bu defaysa OnePlus’ın yeni nesil amiral gemi modeli firmanın web sayfasında görüntülendi.

Büyük ekranlı OnePlus 5T!

OnePlus 5‘in stoklarının tükenmesiyle başlayan OnePlus 5T iddiaları bir süredir gelen sızıntılarla güçlenmişti. Geçtiğimiz günlerde ilk defa görüntülenen model, şimdiyse firmanın web sayfasında oldukça net bir şekilde görüldü.

Büyük ekranlı OnePlus 5T!
Büyük ekranlı OnePlus 5T!

Yakında tanıtılması beklenilen yeni OnePlus, ortaya çıkan son görselde de bir öncekiyle büyük benzerlikler taşıyor. Neredeyse ön tarafın tamamı ekran olan model, arka taraftaysa büyük bir farklılığa uğramıyor. Ön tarafın tamamen ekran olmasından dolayı arka tarafa taşınan parmak izi okuyucuyu saymazsak tabi.

6 inç boyutunda 18:9 oranında bir ekran kullanılacağı belirtilen modelin2160×1080 piksel sunacağı söyleniyor. Snapdragon 835 işlemcinin yer alması beklenen modelde donanım tarafında pek bir değişiklik beklenmiyor.

Büyük ekranlı OnePlus 5T!
Büyük ekranlı OnePlus 5T!

Öte yandan ön tasarımın Galaxy S8 ile oldukça benzer olmasıysa kafaları karıştırıyor. Ekim sonu ya da Kasım başı gibi tanıtılması beklenilen yeni amiral gemi katili, bakalım tüketicilerin gönlünü kazanmayı başarabilecek mi?

Comment here