Haber

Amazon , Kargo Firmalarına Rakip Olarak Geliyor !

Amazon yani namı diyar “E-Ticaret Devi” artık UPS ve FedEx ile çalışmaktan bıktı mı bilinmez kendi kargo firmasını kurmayı kararlaştırmış.
Yani aldığınız ürünü size satmakla kalmıyor evinize kadarda ulaştırmak istiyor sevgili Amazon.

Diğer Firmalara Rakip Olacak

Amazon bu adımını henüz resmi olarak açıklamazken , böyle bir firmanın kurulması FedEx ve UPS gibi firmaların rekabet edecek yeni bir firmayla karşı karşıya kalacağını ifade ediyor.Tabi önce Amazon’un bu firmalarla olan ortaklığını sonlandırması gereklidir.

Adının “Shipping with Amazon” olacağı düşünülen firmanın ilk başlarda sadece Amazon alışverişlerinde avantajlı fiyatlarla kargo hizmeti sunarak başlaması bekleniyor.Böylece Amazon hem kargo firmalarının komisyonundan kurtulurken kar edecek ve müşterilerine daha kaliteli hizmet sunacak gibi görünüyor.

Zamanla firmasını Dünya’ya ve diğer kargo işlemlerine açacak olan Amazon , böylelikle Dünya devi bir kargo şirketi oluşturmuş olacak.

Amazon, Prime müşterilerine bir gün içinde yetiştirilme sözü verilen kargoların teslimat hızını artırmak için kargo uçakları satın almış ve kendisi işletmeye başlamıştı bile.

Comment here