Haber

BİM’in Apple’dan sonra yeni hedefi: Uygun fiyatlı Xiaomi!

Türkiye’nin çoğu şehrinde hizmet veren BİM, teknolojik ürünleri el yakmayan fiyatlar ile sunmaya devam ediyor. BİM, ses getiren Apple ürünlerinin satışının ardından şimdi de Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör satacak.

 

BİM sunduğu ürünlerde düşük fiyat bandı ile nam salmış bir marketler zinciri.  Bu yolda uzun süredir hareket eden BİM, son dönemlerde sergilediği ucuz maliyetli teknoloji ürünleri ile birlikte birçok yerde sesini yükseltip “BENDE BURADAYIM” dedi. Bu ses getiren ürünlerin başında tıpkı bir kaç ay öncesinde satışa sunduğu Apple kulaklıklar gibi şimdi de yine Apple’ın en yeni telefonu iPhone X var. BİM, Apple Türkiye’deki fiyatı 6099 TL olan iPhone X’i 4999 TL’den satmıştı. Popüler marketler zincirinin yeni hedefi ise tıpkı kendisi gibi uygun fiyatlı performans ürünleriyle birçok kullanıcının gönlünü almış olan Xiaomi’den başkası değil.

 

BİM VE XİAOMİ EL ELE

BİM’in her hafta yayınladığı ve uygun fiyatlı ürünlerini sergilediği aktüel ürünler kataloğunun bu haftaki sayısına göre, ünlü teknoloji şirketi Xiaomi’nin kaliteli hoparlörü Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörünü satışa çıkaracak. Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör, 16 Mart Cuma günü (yarın) BİM marketler zinciri üzerinden satın alınabilecek. Ürünün ücretine geldiğimizde ise fiyat denildiğinde BİM tarafında yüzlerimizin güldürülmesi alışık olduğumuz bir şey. Bu sefer de yüzler gülecek gibi görünüyor.

 

 

İŞTE BİM’DE SATILACAK XİAOMİ Mİ HOPARLÖRÜN FİYATI

BİM, Xiaomi’nin piyasadaki fiyatı 200-250 TL arasında olan Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörünü 129 TL’den satışa sunacak. Olaya farklı açıdan bakacak olursak BİM, Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörü neredeyse yarı fiyatına alıcıları ile buluşturacak. Eğer, yakın bir zamanda güzel ve kaliteli hoparlör almayı düşünüyorsanız Bim’in bu kampanyasına bakmalısınız yoksa çok pişman olabilirsiniz.

Bim aktüel kataloğuna ulaşmak ve ürünlerin hepsine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Almayı düşünüyor musunuz ? Konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında bize söyleyebilirsiniz.

Comment here