HaberIOSMobil

iPhone X , Türkiye fiyatı açıklandı !

iPhone X Türkiye

Apple , 10. yılını kutlamak ve piyasaya 10. yılında güzel bir ürün çıkarmak adına hazırladığı ve çevçevesiz ekranı başta olmak üzere bir sürü yenilige sahip iPhone X , piyasayı heyecanlandırdı. Bu heyecan Türkiye’de fiyat konusunda yaşanırken , bu heyecan fiyatın açıklanmasıyla buruk bir sevince dönüştü.

Ülkemizde bulunan kullanıcılar tarafından merakla beklenilen iPhone X için ilk fiyat açıklamasını, Vatan Bilgisayar’ın yaptığını biliyoruz.

Aradan geçen bir günün ardından, ‘ iPhone X Türkiye fiyatı ne kadar? ‘ sorusuna cevabı veren bu kez doğrudan Apple’ın kendisi oldu.

iPhone X Türkiye fiyatı açıklandı!

Apple, 64 GB depolama alanına sahip iPhone X için başlangıç fiyatını 6099 TL olarak belirledi. 256 GB depolama alanına sahip olan modeli satın almak isteyen kullanıcıların ise, 6899 TL ödemeleri gerekiyor.

iPhone X Türkiye
iPhone X Türkiye

iPhone X’in iPhone 8 ve 8 Plus’a kıyasla oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak olması hali hazırda herkes tarafından normal karşılanacak bir durum haline gelmişti.

iPhone X Türkiye
iPhone X Türkiye

Bu kapsamda Apple’ın yeni iPhone modelinin 6000 TL’nin üzerindeki fiyat etiketi ile son yıllara satışa sunulan ve seri üretimi gerçekleştirilen en pahalı akıllı telefon olduğunu söylememiz yanlış olmayacaktır.

Comment here