Otomobil

2019 Honda Insight‬ İnceleme

Adeta yeniden dirilen hibrit sedan Honda Insight‬ 2019 yılında satışa sunulacak. Honda Insight‬ ile ilgili gelen bilgileri inceleyelim.


En yeni Honda Insight‬ 2019 yazında satışa çıkacak. 2018 Ocak ayında ise Detroit Auto Show‘da bir prototipi görücüye çıkacak. Honda Insight‬ ile birlikte 2019 yazında ABD’deki Honda bayileri elektrikli araçları satışa sunacak.

Adeta yeniden dirilen hibrit sedan Honda Insight‬ ile ilgili gelen bilgilere göre 2019 Honda Insight‬, ilk iki Insight‘tan  ayrı olacak. American Honda‘nın kıdemli başkan yardımcısı Henio Arcangeli “Gelişmiş tarzı, dinamik duruşu, geniş iç mekanı ve sınıfının en iyisi performansı ile yepyeni Insight, Honda‘nın tipik dengeler olmaksızın elektrikli araçlar yaratma yaklaşımını betimlediğini” belirtti.
2019 Honda Insight‘ın “birinci sınıf tarz ve yüksek yakıt verimliliği” ile övünecek bir paket olduğunu söyledi. 2.0 litrelik bir DOHC Atkinson döngüsü motoruyla eşleştirilmiş iki motorlu bir karma kurulum, Honda tarafından “yenilikçi ve son derece verimli” olarak nitelendiriliyor.
Buna ek olarak, yeniden tasarlanmış Honda Insight, ABD pazarında daha popüler hibrit araç olarak kabul edilen Toyota Prius ile eşit şartlarda rekabet etme şansına sahiptir.
Yayını beğendiyseniz sosyal medyada paylaşmayı unutmayın.
Yorumlarınızı bu yayının altında paylaşabilirsiniz.
Diğer otomobil incelemelerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Comment here