Teknoloji

Torrent Dosyası İndirebileceğiniz En İyi 10 Torrent Sitesi..(2019)


2018 yılında torrent indirme sitelerinin birçoğu telif hakkı ihlali nedeniyle erişime kapatıldı.Bu sitelerden bazıları yayın hayatına yeni adreslerinde devam ederken, bazıları da temelli olarak kapanma kararı aldılar.İşte 2019’un en iyi 10 torrent sitesi ;



1. ThePirateBay.Org


Alexa Sıralaması: 289


Tecrübeli torrent sitesi The Pirate Bay, yine 2019’un en iyi torrent siteleri listesine liderlik ediyor. Popüler torrent sitesi KickAss Torrents’in geçen yıl’ın tamamen silinmesinden sonra bu alanda rakipsiz kaldı denebilir.

The Pirate Bay’da, filmler, diziler, müzikler, oyunlar, programlar, sesli kitaplar ve birçok farklı tarzda koleksiyon bulunmaktadır.

TPB’nin en iyi torrent siteleri arasında üst sıralarda yer almasının nedeni, dosyaların daha hızlı indirilmesinde yardımcı olan seed sayısının fazla olması ve kullanışlı arayüzüdür.



2. YTS.am


Alexa Sıralaması: 185


YTS.ag, özellikle torrentle film indirmeyi düşünenler içindir.Torrent sitesi YTS.ag yakın zamanda Alexa sıralaması düşük olan YTS.am alan adına geçmişti.

Bu arada YTS.ag’nin birkaç yıl önce hizmetlerini durduran orijinal YTS / YIFY grubu ile hiçbir bağı yoktur.




Alexa Sıralaması: 246

1337x, görselliğin popülerliği ne kadar etkilediğinin bilincinde olan bir torrent sitesidir. Ana sayfa ve diğer kategoriler düzgün şekilde yerleştirilmiş ve tasarlanmıştır.

Dizi, film, oyun, müzik, uygulama, anime gibi farklı içerikleri bünyesinde barındırmaktadır.Ayrıca Top 100 ve Trend Torrentler kategorileri de vardır.

1337x.to alan adıyla ulaşamazsanız alternatif olarak 1337x.is alan adında da hizmet vermektedir.



4. Rarbg.to

Alexa Sıralaması: 328

Modern olmayan bir arayüze sahip Rarbg kullanıcılara çok fazla reklam gösterek de can sıkıbilir.

Alexa sıralamasında geçen seneden bu yana hafif bir düşüş olsada, Rarbg hala internet üzerindeki en iyi torrent sitelerinden biri.

Filmler, müzik, müzik, oyunlar, vb. birçok kategoride geniş bir içerik yelpazesi vardır.

Rarbg.to Türkiye’de telif hakları ihlali dolayısıyla idari tedbirden dolayı kapalıdır.VPN ile giriş yapılabilir.Bunlara rağmen Alexa sıralaması sebebiyle kendisine 3.sıradan yer buldu.

5. Torrentz2.eu

Alexa Sıralaması: 525

Torrent2.eu bir torrent arama motorudur.Yani sadece diğer torrent sitelerinden mevcut torrentleri bulma işlevini yapar.

Eksiden sıkça kullanılan Torrentz ile bağlantısı olmasa da aşırı derecede benzeyen bir klonudur.

Farklı kategoriler için doğrulanmış torrentleri görebileceğiniz MyTorrentz bölümünü de ziyaret edebilirsiniz.

6. Eztv.io

Alexa Sıralaması: 1,276

Genellikle Diziler ve TV Şovları üzerine içerik sunan EZTV Alexa’nın ilk 1000 sıralamasına giremedi.Buna rağmen sunduğu içeriklerle listemizde 6.sırada.

EZTV’de dizilerin ve tv şovlarının yeni sezonlarının başlangıç gerisayımı ve haftalık programları da bulunmakta.

7. Limetorrents.cc

Alexa Sıralaması: 967

TV Dizileri, Filmler, Oyunlar, Uygulamalar ve Anime gibi farklı kategorilerde torrentleri Alexa’da ilk 1000’e girmeyi başaran bir başka web sitesi.

Site sağlıklı torrent bulmayı kolaylaştırmış gözüküyor.Ayrıca LimeTorrents’ı en iyi torrent sitelerinden biri yapan içeriğin düzenli olarak güncellenmesi .

Sitede son yüklenen torrentleri ve popüler torrentleri de kolaylıkla bulabilirsiniz.

8. Zooqle.Com

Alexa Sıralaması: 1,764

Torrent ekosisteminde nispeten yeni bir isim Zooqle torrent dünyasında hızla yükseliyor. .

İçeriğinde çok farklı kategoriler barındırsa da ana ilgi alanı filmler, diziler ve tv sovlarıdır.

Zooqle’ın en güzel yanlarından biri ; bir dizi veya film için mevcut tüm torrentleri ayrı ayrı kategorize ederek göstermesi.

9. Torrents.me

Alexa Sıralaması: 4,936

Torrents.Me torrent arama motoru olarak çalışır.Bunun yanında farklı kategorilerdeki en iyi torrent sitelerini de sizin için listeler.

10. TorLock.com

Alexa Sıralaması: 5,561

Çok iyi bir arayüze sahip olmasa da zengin içeriği ile TorLock en iyi torrent siteleri listemizde kendisine son sıradan da olsa yer buldu.

Not : Eski popüler torrent siteleri Extratorrent, IsoHunt, KickAss Torrent’in hala var olduğunu düşünüyorsanız, muhtemelen bir taklitçi web sitesini ziyaret ediyor olabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Torrent kullanım açısından yararlı olsa da içerisinde telif hakkını ihlal eden içerikler vardır. Telif hakkı ihlali olan içerikleri indirmeniz tavsiye edilmez.

Comment here